torstai 21. marraskuuta 2013

Kerro siitä mitä rakastat


Hmmm....mitä tästä ajatuksesta kertoisin. 

Olen havainnut että kielteisistä ajatuksista tulee helposti kehä, joka ruokkii itseään. Kun toistelee että vihaan sitä tai inhoan tätä, kielteinen tunne voimistuu vaikka toisinaan kuulee sanottavan että puhuminen helpottaa. Vihan tai muidenkaan kielteisten tunteiden tuntemista ei tarvitse kieltää, siihen en tällä ajatuksella pyri. Mutta toistelu huonoista asioista ja kurjissa tunteissa vellominen aiheuttaa vaan tuntijalleen lisää kurjuutta.

Tämän ajatuksen tarkoituksena onkin saada ajattelemaan myönteistä kautta. En pidä jostakin, mutta ei minun tarvitse sitä toistella, sen sijaan voin kertoa paljon siitä mitä rakastan ja mistä pidän. Rakkaus kun kasvaessaan ei itsessään aiheuta mitään ongelmaa. Enkä puhu nyt takertumisesta tai muista pitämisen,kiintymisen ja muiden rakkauteen rinnastettujen tunteiden lieveilmiöistä vaan rakkaudesta tunteena.

2 kommenttia:

  1. Hieno kirjoitus ja hyviä ajatuksia. Ja kauniita kuvia sinulla täällä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Ajatukset kumpuavat elämästä jota näen ja koen ympärilläni, kuvaajana olen vielä täysi noviisi, mutta toisinaan käy myös aloittelijan tuuri. :) Yritän liittää valokuvaan ajatuksen, joka kuvaa sen minulle luomaa tunnetta. Kiva jos nämä miellyttävät.

    VastaaPoista